Udgivelser og publicitet 

Artikler, klummer, udtalelser, portrætter og lign. i offentligt øjemed.

spejlet.JPG

Radio Loud: 
Spejlet #394 

26. oktober 2021

"I mange år har Maja kæmpet med sin vægt og ikke mindst sit selvbillede. Hun var nemlig overbevist om, at hun ikke måtte være tyk, og derfor prøvede hun alverdens diæter, uden én eneste virkede. Siden er Maja kun blevet større, men hendes selvbillede er ikke blevet værre. Faktisk er Maja tyk og glad. Men hvordan er hun lykkedes med at ændre sit syn på sig selv og sin størrelse så gevaldigt?

 

Reporter: Sara Fondo"

Læs mere her...

Video-svar på TV2 Lorry

7. oktober 2021

"”Jeg forstår ikke, hvorfor det skal være så moderne at være grim og fed”, ”Måske nogen glor, fordi de har ondt af fede mennesker. Du/de er ved at æde sig selv ihjel.”

Det var nogle af reaktionerne i kommentarsporet på Facebook, da Maja Madsen for nyligt medvirkede i et indslag på TV2 Lorry, hvor hun fortalte om de nedsættende kommentarer, hun som tyk oplever.

Og om hvordan hun kæmper for, at vores samfund bliver mere inkluderende over for tykke mennesker.

Det bragte en livlig debat med sig."

Læs mere her...

Maja_Tv2.JPG
Maja_Lorry.jpg

Portræt i TV2 Lorry

15. september 2021

"Folk prikker mig på skulderen og siger: "Hej fede"
 

Maja Madsen er tykaktivist og kæmper for, at vi ikke længere skal se ned på tykke mennesker: - Jeg synes, vi skal være med tykhedsinkluderende over for vores tykke medmennesker, siger hun."

Læs mere her...

Udtalelse til DR.dk

5. august 2021

"Forsidehistorien om strandkroppene falder heller ikke i god jord hos Maja Madsen, der er tykaktivist og foredragsholder:

 

- Det er fatshaming i sin reneste form, og det er skadende for mennesker i alle størrelser. Hvis selv de smukkeste i Hollywood bliver udskammet for at have helt naturlige folder på maven, så er der godt nok langt for os andre, siger hun med henvisning til billedet af Katie Holmes."

Læs mere her...

DRdk.JPG
Alt for damerne.jpg

Klumme på ALT.dk

26. juni 2021

"Her kommer en kontroversiel holdning: Du må gerne være tyk. Mennesker i alle størrelser må gerne eksistere, og alle er lige meget værd.

Mit navn er Maja. Du kender mig højst sandsynligt ikke, så jeg forstår godt, hvis du lige nu sidder og tænker “Hvad ved du egentlig om dét?”

Måske du endda er uenig med mig. Dét er okay.

Jeg vil forklare dig, hvorfor jeg mener, som jeg gør, hvis du vil give mig et par minutter af din tid."

Læs mere her...